Ikuti kami di Facebook

Mengenali Susu Istimewa

Susu Istimewa Kebaikan Berganda

IQRA MILK mula berada pasaran sejak hujung 2011 dan secara tiba-tiba menjadi susu kesukaan ramai. Jualan untuk IQRA MILK terus meningkat. Ada keistimewaan IQRA MILK tersendiri membuatkan IQRA MILK semakin disukai, semakin dicari-cari.

Kualiti dan kebaikan berganda IQRA MILK menjadikan ia sebagai susu dengan khasiat tambahan yang begitu laris dan terus dicari-cari.

Bukan sekadar rasanya yang lazat, bahkan keutamaan IQRA MILK adalah pada kualiti dan khasiat tambahan, tepat menjadikan ia SUSU ISTIMEWA KEBAIKAN BERGANDA.

Bukan sekadar rasanya yang lazat, bahkan keutamaan IQRA MILK adalah pada kualiti dan khasiat tambahan menjadikan ia tepat sebagai SUSU ISTIMEWA KEBAIKAN BERGANDA. Bahkan kanak-kanak yang tidak menyukai susu, tetapi memerlukan khasiat susu, kini menjadi penggemar IQRA MILK!

Membeli IQRA MILK dengan mudah —Ditambah dan Diperkaya

Penambahan yang Menjadikan Berbeza dari Susu Lain Di Pasaran.Dikatakan sebagai kebaikan berganda adalah kerana tambahan khasiat-khasiat penting di dalam IQRA MILK. Khasiat-khasiat tambahan itu bagi merangsang tumbesaran, kesihatan, ketajaman minda, kecergasan dan tulang yang kuat!

— Diperkaya dengan 7 jenis buah-buahan dan herba istimewa. Setiap satu jenis buah-buahan, kacang, herba terbukti dapat memberikan khasiat tambahan.

— Dilengkapi dengan AHA & DHA yang membantu ketajaman penglihatan dan perkembangan otak. Dua tambahan khasiat tersebut menjadikan IQRA MILK lebih berkhasiat.

— Ditambah lagi dengan Lysine, sejenis asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk pertumbuhan dan pemulihan tisu.

— IQRA MILK semakin berkualiti dan lebih berkhasiat dengan penambahan zat kalsium yang membantu menguatkan tulang dan gigi.

— Lebih dari itu, semasa proses pengadunan, dibacakan bacaan ayat al-Quran 30 juzuk ke dalam IQRA MILK.

Khasiat Lengkap dari Kanak-Kanak Hingga DewasaIQRA MILK didatangkan dalam pek serba baharu dengan kelazatan dan khasiat yang kekal sama.

— Supaya lebih memudahkan di samping dapat mengekalkan kesegaran, IQRA MILK dipek di dalam sachet 25 gram, siap untuk dibancuh dan diminum. Setiap kotak mengandungi 25 sachet.

— Kedua-dua IQRA MILK, perasa asli dan perasa cokelat adalah sesuai untuk peringkat umur 1 tahun hingga dewasa. Kelazatannya digemari, khasiatnya terbukti.

— Kedua-dua IQRA MILK, perasa asli dan perasa cokelat mempunyai Sijil Halal JAKIM H-08-081 (29).